Super Starter Peelland

Klik hier om de spelregels te bekijken.

Planning en proces van het event

Het avontuur van Super Starter Peelland begint met het invullen van het inschrijfformulier. Naast je personalia wordt er een korte omschrijving van je idee gevraagd en wat vragen over je ondernemerschap. De inschrijving start op donderdag 21 februari en sluit op donderdag maandag 29 april.

10 mei - Selectie bekend

Op 11 mei wordt de eerste selectie bekend gemaakt en worden maximaal 20 ondernemers uitgenodigd voor de volgende ronde. Deze ondernemers worden uitgenodigd op 23 mei 2013 bij Bedrijven Centrum Traverse voor het opnemen van een video pitch. In een korte trainingssessie wordt aan de deelnemers uitgelegd hoe ze het maximale kunnen halen uit een video-pitch. Vervolgens krijgt iedere kandidaat 10 minuten studiotijd om een pitch van maximaal 3 minuten op te nemen.

27 mei - Videopitch zichtbaar

Op 27 mei worden de videopitches zichtbaar op de website van Super Starter Peelland. Gedurende twee weken kan er door iedereen gestemd worden op de videopitches van de deelnemers. Ook bestaat er de mogelijkheid om reacties te geven op de video's of om vragen te stellen aan de deelnemende ondernemers. Het is natuurlijk belangrijk dat de Super Starters daar zelf op reageren.

6 juni - Pitches

Vanuit de videopitches worden maximaal 10 ondernemers (9 gekozen door een vakjury en 1 publieksprijs) uitgenodigd voor een live pitch op het podium bij Bedrijven Centrum Traverse. De helft op basis van de meeste stemmen en de andere helft wordt door de jury uitgenodigd. Deze pitches vinden plaats op donderdag 6 juni 2013. Voor deze pitches hebben we een leuk format bedacht maar dat houden we nog even voor ons.

7 - 20 juni - In debat met ondernemers / investeerders

Maximaal 5 ondernemers worden naar aanleiding van de live pitches uitgenodigd tussen 7 en 20 juni om in debat te treden met de investeerders. In deze periode wordt duidelijk in welke ondernemer/onderneming investeerders willen deelnemen. Voor 20 juni wordt ook eea geformaliseerd.

27 juni - Winnaar(s) bekend

Op donderdag 27 juni mogen de ondernemers welke een kapitaalinjectie hebben gekregen zichzelf presenteren aan het grotere publiek. Deze avond zal nog nader worden ingevuld.

Kort samengevat;

  • 21 februari - Lancering (tijdens Startersavond Helmond)
  • 29 april - Einde inschrijving (doorlopende screening)
  • 10 mei - Einde screening
  • 23 mei - Video pitches
  • 6 juni - Fysieke pitches
  • 20 juni - Einde onderhandelingen
  • 27 juni - Ondernemersavond / Presentaties

Ben je geïntersseerd geraakt?

Wacht dan niet en schrijf je nu in! Een goed idee laat je toch niet in de kast liggen?


Partners:
Mede mogelijk gemaakt door: