Super Starter Peelland

Winnaar SuperStarterPeelland 2013 is bekend!

Bekijk alles »

Gepubliceerd op

Donderdag 27 juni 2013 is in het Bedrijvencentrum Traverse de winnaar bekend geworden van SuperStarterPeelland 2013.

Op 21 februari 2013 werd tijdens de Startersavond in Helmond de aftrap gedaan van de ondernemerswedstrijd SuperStarterPeelland 2013. (Potentiele) ondernemers werden uitgenodigd om hun vernieuwende idee in te sturen.

Op 29 april stond de teller op 51 inzenders die zich hadden ingeschreven voor deze kans, 51 ondernemers die hun innovatieve plan ter beoordeling aan een professionele jury wilde voorleggen.

Na een strenge voorselectie werden 15 ondernemers uitgenodigd om een videopitch op te nemen die via de site en Facebook konden worden bekeken en beoordeeld door een breed publiek. Hieruit rolde vervolgens 10 live pitches die op 6 juni voor een groot publiek werden gehouden.

5 ondernemers uit deze live pitches hebben de afgelopen week gesprekken gehad met potentiele investeerders en op donderdag 27 juni gaan we bekend maken welke van de ondernemers zich SuperStarterPeelland 2013 mag noemen.

27 juni vanaf 19.30 kon men bij het Bedrijvencentrum Traverse live de finale bijwonen. Een spectaculair einde van spannende strijd. Wie is nou uiteindelijk SuperStarter Peelland 2013 geworden?

De avond begon met 3 pitches van finalisten: Fam. Van Hees met hun groente pate, Pa Hornman verving zijn zoon Joost die in Australië zat bij zijn vriendin en Wim van de Wal vertelde over zonnepanelen verwerkt in gevelbekleding.

De jury kwam tot het unanieme besluit dat SuperStarter Peelland 2013 Joost Hornman moest zijn van Aamatic. Aamatic is een product wat er voor zorgt dat je ouderen op een ongedwongen manier in de gaten kan houden. Door iedere morgen en avond op een knop te drukken stuurt het systeem van Aamatic een sms bericht naar een vooraf geprogrammeerd 06-nummer. Een andere functionaliteit is de PANIEK-button, waarbij er 3 alarm SMS-jes verzonden worden. Zodat in geval van nood, meerderen een boodschap krijgen om te reageren.

Pa Hornman moest de presentatie van zoon Joost overnemen, omdat deze bij zijn vriendin in Australië zat. Die reis was al heel erg lang van te voren gepland, zodat er geen rekening gehouden kon worden met de afloop van de wedstrijd. Bijna de hele familie was er, Pa, Ma, Zusje en zelfs Oma Hornman, zij namen uiteindelijk ook de prijzen in ontvangst, naast de bos bloemen de Cheque kregen zij symbolisch een Dichterbij van de Rabobank uitgereikt met de belofte een volledig artikel aan de winnaar te besteden in het eerst komende nummer.

De wedstrijd was algemeen geslaagd en vraagt absoluut om herhaling in 2014, we gaan er vanuit dan ook weer flink veel inschrijvingen te mogen ontvangen.

Meer info ? www.aamatic.nl www.superstarterpeelland.nlGeschreven door: (@)
Funtrepreneurs.com,


Partners:
Mede mogelijk gemaakt door: