Super Starter Peelland

Superstarter Peelland ook op de BBHP 2013

Bekijk alles »

Gepubliceerd op

Komende week (10 en 11 april 2013) wordt in Helmond wederom de Bedrijven voor Bedrijven Beurs Helmond Peelland georganiseerd. Doel van deze Bedrijvenbeurs is ondernemers bij elkaar te brengen, zaken met elkaar te doen en met de zakelijke bezoekers. Een prima gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit de regio.

Op de beurs zal ook aandacht worden besteed aan het project Super Starter Peelland. Op nummer 36 staat de stand van Bedrijven Centrum Traverse, medeorganisator van Super Starter Peelland. Daar is alle informatie over het traject van SSP te vinden en zijn mensen aanwezig om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het traject en hoe je je kunt inschrijven.

In stand nummer V (eerste verdieping) staan Mark Snijders en Bart Cox van Funtrepreneurs.com. Ook zij zijn verbonden aan Super Starter Peelland en bieden ondernemers in hun stand de gelegenheid om 10 minuten te brainstormen over hun onderneming of over een issue wat ondernemers bezig houdt. Natuurlijk is deze mogelijkheid er ook voor potentiële SuperStarters. Wellicht is je idee nog niet helemaal uit gekristalliseerd en kunnen de Funtrepreneurs je met een frisse blik verder helpen zodat je je inschrijving kunt alsnog realiseren.

Mocht je nog geen toegangskaart hebben voor de beurs dan kun je die gratis afhalen bij Bedrijven Centrum Traverse aan de Kasteeltraverse in Helmond of je stuurt een mailtje naar Beurs@Funtrepreneurs.com. Dan wordt er een gratis toegangskaart naar je toe gemaild. We begroeten je graag op de BBHP 2013!Geschreven door: (@)
Funtrepreneurs,


Partners:
Mede mogelijk gemaakt door: