Super Starter Peelland

Super Starter zonder het te weten...

Bekijk alles »

Gepubliceerd op

Zoals we reeds eerder schreven, stonden we met Super Starter Peelland ook op de Bedrijven voor Bedrijven Beurs in Helmond. Zowel in de stand van Bedrijvencentrum Traverse als in de stand van Funtrepreneurs.com stonden initiatiefnemers van #SSNL13 paraat om eventuele vragen te beantwoorden.

Sommige mensen hadden hun komst via Twitter al aangekondigd, anderen kwamen spontaan de stands bezoeken met gerichte vragen over het Super Starter programma. Veel potentiële deelnemers zijn bang dat hun idee niet innovatief genoeg is of toch geen kans maakt. Dat is jammer want deze wedstrijd is bij uitstek een kans om jouw idee te toetsen bij een vakkundige jury die objectief en zonder voorkennis naar jouw plan kijkt. Kom daar maar eens om bij familie, vrienden of anderen uit jouw 'inner circle'.

We hebben zeer goede ideeën gehoord. Sommige nog heel globaal, andere al heel ver uitgewerkt. Beiden zijn goed. Uitwerking zal tijdens het proces vanzelf volgen en als het al gedaan is kan er nog altijd aanscherping plaats vinden. Er waren ook echter plannen bij die niet zo innovatief waren als dat werd gedacht en een klein beetje research had dat kunnen uitwijzen. Het is echter niet te vermijden (en ook niet erg) dat een programma als Super Starter Peelland ook 'goudzoekers' aantrekt.

Het leukste van de beurs was echter dat we twee ondernemers in de stand hebben gehad die zelf nog niet wisten dat ze potentiële Super Starters waren! Die met zo'n fantastisch idee op de proppen komen en zelf daar nog niet de genialiteit van inzien. Of dat nou bescheidenheid is of naïviteit maakt eigenlijk niet uit. Wat belangrijker is, is dat ze zich als de wiedeweerga gaan inschrijven via de sitewww.superstarterpeelland.nl en mee gaan draaien in het programma.

Deze twee potentiële deelnemers zal ik persoonlijk de komende twee weken dagelijks bellen, mailen, faxen enstalken tot dat de inschrijving binnen is. Is dat op 28 april, 23.45 uur nog niet het geval dan doe ik het zelf maar dan gaat een ander er mee aan de haal en dat zou dood en dood zonde zijn!Geschreven door: (@)
Funtrepreneurs,


Partners:
Mede mogelijk gemaakt door: